Houten speelhuisje Crooky300 Exit Volledige grootte weergeven

Houten speelhuisje Crooky300 Exit

EAN:

Houten speelhuisje Crooky300 Exit, een super stoer en erg mooi half hoog speelhuisje met glijbaan.

Meer details

€ 829,00

Houten speelhuisje Crooky300 van Exit is echt een prachtig en super stoer half hoog huisje met glijbaan! Een geweldige plek om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. Met zijn natuurlijke kleurencombinatie, asymmetrische ramen en deur lijkt dit speelhuisje een echte zelf gebouwde blokhut! Het krijtbord op de voorzijde van de Crooky maakt je stoere boomhut helemaal af! Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via het glijbaantje glijd je zo weer naar beneden.

De binnenafmetingen van de Exit Crooky300 lopen uiteen van 110,5x110,5cm op de grond tot maar liefst 138x110,5cm op het breedste punt waardoor het een lekker ruim huisje is waarin je heerlijk met meerdere kinderen kan spelen.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. Tevens is de Exit Crooky voorzien van een betumen dak waardoor het waterdicht is.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Houten speelhuisje Crooky300 Exit, super stoer half hoog huisje met glijbaantje!

  • Lengte 260cm
  • Breedte 180cm
  • Hoogte 229cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Kleur naturel
  • Veiligheidscertificaat EN-71
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !