Houten speelhuisje Axi Sophie

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. De derde en grootste lijn houten speelhuisjes van Axi. De Axi Sophie (hoog met veranda en glijbaan) is de grote zus van de Axi Milan en Axi Stef en het kleine zusje van de Axi Marc. De grote broer is iets hoger en heeft een zandbak.

Meer details

€ 1.349,00

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Sophie is een hoog kinderspeelhuis met veranda en grote glijbaan. De hoogte van de veranda bedraagt 98cm. Sophie is de grote zus van de Axi Milan, en Axi Stef, de 3e in deze derde lijn Axi speelhuisjes. Sophie kan nog groter groeien naar mate kinderen groter worden. Deze versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgroeien naar Axi Marc (opbouw hoog met glijbaan en zandbak).

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd vanaf 2,5 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Sophie van Axi, je zou er bijna in blijven slapen!

  • Lengte 200cm
  • Breedte 377cm
  • Hoogte 274cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 140min
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !