Houten speelhuisje Axi Stef Volledige grootte weergeven

Houten speelhuisje Axi Stef

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. De derde en grootste lijn houten speelhuisjes van Axi. De Axi Stef (half hoog met veranda en glijbaan) is de grote broer van de Axi Milan en het kleine broertje van de Axi Sophie en Axi Marc. Naar mate kinderen groter worden kan ook dit huisje verder de lucht in!

Meer details

€ 1.199,00

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Stef is een leuk halfhoog kinderspeelhuis met veranda en glijbaan. De hoogte van de veranda bedraagt 58cm. Stef de grote broer van de Axi Milan, de 2e in deze derde lijn Axi speelhuisjes. Stef kan meegroeien naar mate kinderen groter worden. Deze versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgroeien Sophie (opbouw hoog met glijbaan) en Marc (opbouw hoog met glijbaan en zandbak).

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd vanaf 2,5 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Stef van Axi, je eigen paleis in de tuin!

  • Lengte 200cm
  • Breedte 347cm
  • Hoogte 236cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 140min
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !