Houten speelhuisje Axi Noa

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. De compacte versie van de reeks houten speelhuisjes van Axi. De Noa is een leuk kinderspeelhuis wat past in elke tuin en op elk terras.

Kijk ook eens naar de Sunny Lodge of bekijk de andere Axi speelhuisjes

Meer details

€ 229,00

Houten speelhuisje van Axi. Noa is een leuk kinderspeelhuis voor elke tuin en elk terras. Dit is het meest compacte speelhuisje uit de reeks houten speelhuisjes van Axi.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De Axi Noa is verder onbehandeld, zodat deze in elke gewenste kleur en motief afgewerkt kan worden.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Even afwerken en klaar voor gebruik. Bouwtijd vanaf 1 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Kijk ook eens naar de Sunny Lodge of bekijk de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Noa van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 95cm
  • Breedte 106cm
  • Hoogte 130cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 1uur
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !