Houten speelhuisje Axi Sarah

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. Het laatste en meest complete speelhuis uit de doorgroei reeks van de houten speelhuisjes van Axi. De Axi Sarah (hoog met veranda, glijbaan en zandbak) is de grotere zus van de Laura.

Sarah is er half juli weer! Reserveer nu via info@be-out.nl

Meer details

€ 1.099,00

In winkelwagen

Houten speelhuisje van Axi. De Axi Sarah is een zeer compleet hoog kinderspeelhuis met veranda, glijbaan en zandbak, de grote zus van de Axi Laura. Dit speelhuisje is de laatste in deze doorgroei serie houten speelhuisjes van Axi. De veranda van de Sarah is 118cm hoog, de totale breedte inclusief glijbaan is 3,73m.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd ca. 2,5 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Sarah van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 373cm
  • Breedte 172cm
  • Hoogte 290cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 150min
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !