Houten speelhuisje Axi Lisa Volledige grootte weergeven

Houten speelhuisje Axi Lisa

EAN:

Houten speelhuisje van Axi. Ruim kinderspeelhuis uit de reeks houten speelhuisjes van Axi. Speelhuisje Lisa is een ruim speelhuis met uitbouw en veranda. De Axi Lisa is later eventueel uit te breiden naar de half hoge versie Axi Emma of de hoge versie Axi Max.

Meer details

€ 1.099,00

Houten speelhuisje van Axi. Uit de Axi houten speelhuisjes serie is dit een leuk ruim kinderspeelhuis. Met een uitbouw aan de zijkant en veranda aan de voorkant heeft speelhuisje Lisa veel mogelijkheden. Van de Axi Lisa kan later een half hoge variant met glijbaan, de Axi Emma, of een hoge variant met grote glijbaan en zandbak, de Axi Max, gemaakt worden.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd vanaf 2 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Lisa van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 180cm
  • Breedte 180cm
  • Hoogte 167cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 2uur
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !