Houten speelhuisje Axi Max

EAN:

Houten speelhuisje van Axi voor spelen op hoog niveau. Van de houten speelhuisjes van Axi is dit de top. Een ruim speelhuis, een glijbaan, een zandbak, de Max van Axi heeft het allemaal.

Meer details

€ 1.599,00

Houten speelhuisje Max van Axi voor spelen op hoog niveau. Eén van de mooie houten speelhuisjes van Axi. Dit houten speelhuis combineert een ruim speelhuis, een glijbaan en een zandbak (inclusief afdekhoes). De Max van Axi heeft het allemaal.

Met Axi speelhuisjes bouw je ongekende speelmogelijkheden in je tuin. Of je nu kiest voor een huisje op de grond of op hoogte, met of zonder glijbaan, veranda of zandbak, kinderen leven zich uit en bedenken keer op keer weer een nieuw spel.

Axi speelhuisjes zijn gemaakt van Aziatisch cederhout, een 100% FSC houtsoort. Het is een duurzame houtsoort met een natuurlijke afweer tegen schimmels, ongedierte en houtrot, wat de lange levensduur van de speelhuisjes garandeert.

Axi speelhuisjes zijn leuk, maar ook zeer degelijk. De speelhuisjes zijn opgebouwd uit panelen van cederhouten planken van 15 mm dik die zijn vastgeklemd in een 38m dik framewerk. De huisjes zijn afgewerkt met een beschermende laag van watergedragen beits.

Het bouwen van een Axi speelhuisje is simpel. Het bouwpakket bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen, compleet met gemonteerde ramen, deuren en dakbedekking. Alles is geschilderd, dus direct klaar voor gebruik. Bouwtijd ca. 3 uur!

Op Axi speelhuisjes zit 2 jaar garantie op de constructie en zelfs 5 jaar garantie op het hout.

Bekijk ook de andere Axi speelhuisjes

Houten speelhuisje Max van Axi, voor urenlang speelplezier!

  • Lengte 435cm
  • Breedte 181cm
  • Hoogte 285cm
  • Houtsoort Cederhout
  • Bouwtijd 3uur
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !